meniu   MENIU   
trafic-web.ro - Plecari planificate din statiile RAT Brasov LIVE
Statistica site: 332713 afisari luna aceasta

- Am finalizat verificarile pentru liniile si orele de plecare ale autobuzelor/troleibuzelor RAT Brasov cu schimbarile efectuate de la 01.01.2018. Toate orarele au fost actualizate. Puteti folosi cu incredere aceasta aplicatie web. Aveti in dreptul fiecarei statii posibilitatea de a stabili un filtru (vizualizarea doar a liniilor care ne intereseaza). Aproape fiecare informatie poate fi accesata pentru mai multe informatii. Daca sunt intarzieri mari sau autobuzele vin mult prea repede puteti suna la call center RAT Brasov la numarul de telefon 0368/800.600.
Actualizat: 09 ianuarie 2018

- RATBV S.A. aduce la cunostinta calatorilor programul de circulatie a mijloacelor de transport in comun in perioada Sarbatorilor de Paste. Astfel, in zilele de 15 aprilie si 16 aprilie, se va circula conform orarelor unor zile de sambata si, respectiv, duminica. Luni, 17 aprilie, circulatia autobuzelor si a troleibuzelor se va desfasura conform orarelor unei zile de duminica, intre orele 6.30 - 22.30. In functie de cererea de transport existenta pe unele linii, in anumite intervale orare, RATBV S.A. va lua toate masurile necesare asigurarii capacitatii de transport cerute.
Actualizat: 15 aprilie 2017

- Orar special de circulatie: RATBV S.A. aduce la cunostinta calatorilor faptul ca in data de 24 ianuarie a.c. programul de circulatie a mijloacelor de transport in comun va fi cel valabil pentru duminica. In ceea ce priveste ziua de luni, 23 ianuarie a.c., in aceasta zi autobuzele si troleibuzele vor circula conform orarelor unei zile de lucru.
Actualizat: 21 ianuarie 2017


Orele de plecare a mijloacelor de transport in comun din statiile RAT Brasov au fost actualizate in 9 februarie 2018.